El motiu d'aquest blog es mostrar el rostre ocult de l'estudiant, és a dir, el dia dia d'aquests fora de l'àmbit escolar (partits de futbol, festes universitàries,esdeveniments importants...)

Em centraré en els estudiants de la UAB que resideixen a la vila universitària.
Ja han arribat... les cabres boges vilatanes en acció!

dissabte, 24 de setembre del 2011




Benvingudes cabres del bloc C!

Vila universitària del campus de la UAB:


El delegat del bloc C va preparar un sopar amb la finalitat de donar la benvinguda als del bloc i per a que els membres d'aquest es poguessin conèixer i poguessin establir contacte.

Juli Gens, el delegat del bloc C, amb l’ajuda dels seus companys de pis, van tenir la idea de preparar un sopar pels membres del bloc, i així permetre que es poguessin conèixer més entre ells i poguessin establir una relació veïnal el més còmoda i satisfactòria possible. 
Es van dedicar, durant la setmana, a avisar a tots els formants del bloc. Els van dir que el sopar es realitzaria als baixos de l’edifici, divendres 23 de setembre, a l’aire lliure i que estaven tots invitats. El sopar i la festa era totalment gratuït, tot i que es pregava que qui pogués dugués alguna cosa de menjar o de beguda. Insistien en l’alcohol! En principi l’hora del sopar havia de ser a les 6 i mitja, però al final, van avisar que es retardaria i que seria a les 8. Aquest nou horari facilitava l’assistència a molta més gent, sobretot als vilatans que els havia tocat l’horari de tarda.
L’àpat va iniciar-se amb pocs jovencells, tot i que més tard gran multitud de vilatans van ocupar el pati on es celebrava el convit. Al principi es ruflava un ambient tens i poc còmode. Poc a poc, la gent s’anava sociabilitzant més i a mesura que avançava la nit s’anaven creant petits grups. La festa es va allargar fins a les dues  de la nit, tot i que els vigilants de la vila els van fer afluixar el volum de la música a les 12.
El decorat constava d’un equip de música amb altaveus professionals i un parell de taules de fusta per a dipositar la beguda i el menjar. La joventut va romandre de peu durant tot l’esdeveniment, tot i que alguns van optar per seure en cadires.

Divendres, 23 de setembre de 2011
Ares Amat Torruella


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada