El motiu d'aquest blog es mostrar el rostre ocult de l'estudiant, és a dir, el dia dia d'aquests fora de l'àmbit escolar (partits de futbol, festes universitàries,esdeveniments importants...)

Em centraré en els estudiants de la UAB que resideixen a la vila universitària.
Ja han arribat... les cabres boges vilatanes en acció!

dijous, 6 d’octubre del 2011

La iniciativa de disminuir personal a la UAB indigna als vilatans


 Universitat Autònoma de Barcelona (UAB):

Avui, 6 d’octubre de 2011, a la Plaça Cívica, a les 13:30 hores,  han realitzat una xerrada sobre la Plataforma Unitària en Defensa de la Universitat Pública.

El motiu de la creació d’aquesta plataforma ha estat les retallades que l’equip de govern de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) va proposar als representants dels treballadors. Es tractava de retallar 13 milions d’euros en professors i personal laboral.

Fonts de la Plataforma Unitària en Defensa de la Universitat Pública (PUDUP) van assegurar que aquestes retallades podrien suposar l'acomiadament d' entre uns 500 o 600 professors associats de la UAB. 

Davant aquesta situació, s’han general mobilitzacions i protestes com a mode de manifestar-se. No es descarta l’opció de vaga.

Per a més informació, podeu consultar al següent enllaç:

A més a més d’aquesta parlada, d’un mode més familiar, a les 14:00h, s’ha preparat una cassolada al Rectorat de la UAB. Diversos membres vilatans han assistit a aquesta trobada, i molts d’ells s’han conscienciat del que succeïa, ja que a les terrasses de la Vil·la, sembla ser que aquest era el tema de conversació dels estudiants.

                                                                                      Dijous, 6 d’octubre de 2011
Ares Amat Torruella

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada