El motiu d'aquest blog es mostrar el rostre ocult de l'estudiant, és a dir, el dia dia d'aquests fora de l'àmbit escolar (partits de futbol, festes universitàries,esdeveniments importants...)

Em centraré en els estudiants de la UAB que resideixen a la vila universitària.
Ja han arribat... les cabres boges vilatanes en acció!

dimecres, 5 d’octubre del 2011

Festa de la Facultat de Comunicació 2011

Facultat de comunicació de la UAB:

Ja s’apropa la festa de la Facultat de Comunicació, i amb ella, molta gresca i diversió!
Des de l’Òrgan Coordinador de l’Alumnat, s’està organitzant tot tipus d’activitats. Aquesta tasca col·lectiva, s’està realitzant per via facebook, en una carpeta tancada, a la que tant sols poden accedir els membres participants en la tasca de preparació de la festa.  

 Estan organitzant el personal, per tal de treballar en cada una de les instal·lacions i en cada un dels distints àmbits de la festa (programació, ambient, gimcana per als que cursen el primer any a la facultat de comunicació, escenari, ambient, barra, programa de radio...). S’està demanant personal disposat a col·laborar , donant dues opcions de participació; per una banda els que col·laboraran en la preparació de l’esdeveniment i per altra banda, la gent disposada a prestar ajuda el mateix dia per a poder donar a l’ abast amb tot.

Ara estan endinsats principalment en la tasca musical.
Es va proposar que vingués a tocar Miquel del Roig, un home que fa versions de cançons conegudes, d'actualitat política i futbolística. El seu únic acompanyant musical es la seva guitarra. El dissabte passat va anar a Sarrià i va aconseguir captar l’atenció de multitud de gent.  Els vilatans creien que podríem adquirir la seva participació de forma gratuïta, però a última hora, es van assabentar que no era així, tot i que el mànager els va advertir que els podia abaixar el preu a 800 euros.
Per una banda, es creu que amb la seva presència es pot captar l’atenció dels estudiants, endemés de treure benefici. Però per altra banda, preocupa que no hi assisteixi suficient gent i que no es consumeixi prou com per a que surti assequible. Endemés, també es posa en dubte el fet de contractar a aquest solista, ja que la festa que esdevindrà a la Facultat de Comunicació no es massa coneguda pels barcelonins, i això pot perjudicar a l’hora d’ obtenir beneficis. Tampoc rebutgen l’opció de prescindir d’ ell, ja que molts consideren que amb els grups de rock i els DJ contractats ja n’hi ha prou.
http://www.youtube.com/watch?v=I75P_DntZ0s&feature=related

Tot i les diverses opinions que es presenten en quant a làmbit musical, tots coincideixen en que la finalitat de la festa es passar-ho bé i establir relacions més properes entre els estudiants. Per tant la música, tant sols es un factor secundari per a millorar l’ambient i l’atenció del públic.

Creuen que l’essencial, es promocionar la festa i fer activitats que siguin atractives per a la gent. Per aquest motiu, ja s’estan establint grups per tal d’ encarregar-se de la difusió i la captació de públic.

També estan programant el programa de radio que es vol realitzar.
Els del programa “Res a dir” de Ràdio Rubí s’han ofert voluntaris per tal de participar i dirigir aquesta activitat. Són els antics “Pelotas fuera” i ara formen part d’un  programa semblant a “La Competència”. Pretenen fer una hora de programa normal i després una hora d'interacció amb el públic.


 Dimecres, 5 d'octubre de 2011
Ares Amat Torruella

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada