El motiu d'aquest blog es mostrar el rostre ocult de l'estudiant, és a dir, el dia dia d'aquests fora de l'àmbit escolar (partits de futbol, festes universitàries,esdeveniments importants...)

Em centraré en els estudiants de la UAB que resideixen a la vila universitària.
Ja han arribat... les cabres boges vilatanes en acció!

dissabte, 5 de novembre del 2011

Barcelona:
“Uabistes” de festa
Festonoma, l’organitzador de festes universitàries de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) ha muntat una gran festa universitària el 16 de novembre , és a dir, el dia abans de la vaga estudiantil, a la discoteca Vetro Barcelona, que obrirà les seves portes exclusivament per a la UAB.

Les entrades son anticipades (11€ una consumició i 15€ dues) i és poden adquirir als més de 50 promotors distribuïts per la UAB o els  punts de venda que han indicat des del grup creat mitjançant la xarxa social del facebook; aquests són els més de 50 promotors distribuïts per totes les facultats o la Plaça Cívica els dies 8, 15 i 16 pel matí de
12:30 a 13:30h i per la tarda de 16:00 a 17:00h. Han ofert dues opcions a l’hora de pagar l’entrada; pagant 11€ t’inclouen una consumició i pagant-n’hi 15 dues.
Els vilatans i la resta d’estudiants, poden accedir amb els Ferrocarrils de la Generalitat Catalana (FGC), el transport públic ideal, ja que parant a l’avinguda Tibidavo, et deixa a 8 minuts de Vetro.  Una altra opció, es recórrer al cotxe, ja que segons els vilatans es fàcil de trobar aparcament als voltants.
L’entrada es accessible per tot aquell que hagi nascut al 93 o més tard, per tal que tot i que hagi estudiants que encara no hagin complert la majoria d’edat puguin gaudir de la festa universitària. No és estrictament necessari ser de la UAB o universitari.
 dissabte, 5 de novembre de 2011
Ares Amat Torruella





 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada