El motiu d'aquest blog es mostrar el rostre ocult de l'estudiant, és a dir, el dia dia d'aquests fora de l'àmbit escolar (partits de futbol, festes universitàries,esdeveniments importants...)

Em centraré en els estudiants de la UAB que resideixen a la vila universitària.
Ja han arribat... les cabres boges vilatanes en acció!

dijous, 3 de novembre del 2011

UAB:

Una acció altruista


Ahir, dijous 3 de novembre de 2011, El Banc de Sang i Teixits van preparar una nova campanya de donació de sang. L'esdeveniment, amb el lema “Veniu a donar sang! Gota a gota podem salvar moltes vides!”, té per objectiu garantir que tots tinguem sang quan ho necessitem.


Pretenen fer consciència a la gent, que la donació de sang és un gest de civisme i de responsabilitat vers el conjunt de la societat. Cada 3 segons algú necessita sang a Catalunya. Si dones sang a la tardor, a l’ hivern, a la primavera i a l’estiu hauràs ajudat 12 malalts diferents. A més a més, els experts pronostiquen que en 10 anys, la demanda de sang a Catalunya s’haurà incrementat notablement. Altre objectiu de la campanya, es fer consciència als estudiants, que l’acte de donar és un acte segur i gens dolorós, mentre que per a altres, els pot suposar la vida, ja que 1 de cada 10 persones que entren a un hospital necessiten sang.  


Per altra banda, no tant sols t’ofereixen l’oportunitat de ser donador, sinó que endemés t’ofereixen l’oportunitat de participar en la tasca de difusió. Necessiten persones responsables i compromeses que vulguin ajudar-los a organitzar campanyes de donació de sang en els seus municipis o bé a difondre la importància de la donació entre el seu entorn social i familiar.

Encara no es sap el total de donacions que han hagut, ja que romandran fins avui , dijous 3 de novembre de 2011, davant de la Facultat de dret i de Comunicació de la UAB . A més a més, els futurs comunicadors, ahir van rebre la visita de “Médicos Sin Fronteras”, fet pel qual es van conscienciar més.  

Dijous, 3 de novembre de 2011
Ares Amat Torruella

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada