El motiu d'aquest blog es mostrar el rostre ocult de l'estudiant, és a dir, el dia dia d'aquests fora de l'àmbit escolar (partits de futbol, festes universitàries,esdeveniments importants...)

Em centraré en els estudiants de la UAB que resideixen a la vila universitària.
Ja han arribat... les cabres boges vilatanes en acció!

dimarts, 8 de novembre del 2011

L'últim dia per apuntar-s'hi és demà a les 12 del matí

13è Cros Ciutat de Sant Cugat

La competició tindrà lloc de 09 a 14 h, el 13 de novembre

Un cop més a Sant Cugat, es celebra la mítica trobada de cros. L’ activitat, dirigida per a tots els públics,  està organitzada per l’Ajuntament de Sant Cugat. Cada any, assisteixen vilatans aficionats al cros, i aquest any no s’espera menys. Per aquest motiu, avui,  un dels temes de xerrada dels vilatans era aquest, ja que demà a les 12h finalitza les inscripcions. 


La prova, en les seves diferents categories (des de prebenjamins fins popular), tindrà lloc un any més al llarg del matí al Parc de la Pollancreda. En total es disputaran 14 curses. Enguany -igual que en les passades edicions- el circuit A tindrà 750 metres i el circuit B tindrà 1.100 metres. L’enllaç entre ambdós circuits té una distància de 70 metres.

Per a inscriure’s tots els participants han d’omplir una butlleta que es pot trobar a diversos centres d’ensenyament i a l’Oficina Municipal d’Esports per a Tothom (passatge Baró de Coubertin, 5). Les butlletes s’han de lliurar a les mateixes escoles o a l’OMET. La data màxima d'inscripció és a les 12 h del dimecres 9 de novembre. No s’admetrà cap inscripció passada aquesta data.

Els resultats del Cros es podran consultar a l’OMET i al Consell Esportiu del Vallès Occidental de Terrassa. També es podran consultar en aquesta mateixa pàgina web a partir del dilluns 14 de novembre. La classificació oficial es publicarà al Diari de Sant Cugat a l’edició del divendres 18 de novembre. 


11è Cros Ciutat de Sant Cugat

 
                                                     12è Cros Ciutat de Sant Cugat
 
Dimarts, 08 de novembre de 2011
Ares Amat Torruella

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada