El motiu d'aquest blog es mostrar el rostre ocult de l'estudiant, és a dir, el dia dia d'aquests fora de l'àmbit escolar (partits de futbol, festes universitàries,esdeveniments importants...)

Em centraré en els estudiants de la UAB que resideixen a la vila universitària.
Ja han arribat... les cabres boges vilatanes en acció!

diumenge, 11 de desembre del 2011

Vila universitària:
 Els astres concedeixen una cita als vilatans
La Societat Astronòmica de l’Autònoma¹ organitza una conferència el pròxim 14 de desembre a la Vila Universitària amb el títol ‘Observar el cel’. Es tracta d’un repàs d’objectes celestes a través de fotografies astronòmiques fetes per Kike Herrero, que es dedica a la investigació i recerca de planetes extraescolars al Institut de Ciències del Espai.
Al finalitzar la conferència, a les 20:30h, i sempre i quant el temps ho permeti, els vilatans que hi estiguin interessats, podran assistir a l’observació que es farà al campus de la Vila.
En un principi es tenia previs que el cicle d’astrologia comencés a les 19:00, però al final s’iniciarà mitja hora abans. L’activitat s’executarà a la Sala C, com la majoria de les activitats.
Mario Guerra Acuña, un dels membres del canal Vila TV,  acudirà a la cita. La utilitzarà com a reportatge del canal per a la setmana següent. Ha sol·licitat al seus companys, voluntaris per a fer de reporters/eres.
Aquesta societat astronòmica està formada per un col·lectiu de 26 estudiants que tenen com a principals objectius ampliar els coneixements sobre l’Univers, organitzar sortides amb el telescopi i fer observacions astronòmiques i compartir idees i debats sobre diversos temes d’astronomia. A més a més, preparen excursions als observatoris astronòmics de Catalunya.
¹ Per a més informació i per tal d’ampliar el coneixement sobre aquesta organització es pot consultar a la web http://www.sauab.blogspot.com
Diumenge 11 de decembre de 2011
Ares Amat Torruella

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada