El motiu d'aquest blog es mostrar el rostre ocult de l'estudiant, és a dir, el dia dia d'aquests fora de l'àmbit escolar (partits de futbol, festes universitàries,esdeveniments importants...)

Em centraré en els estudiants de la UAB que resideixen a la vila universitària.
Ja han arribat... les cabres boges vilatanes en acció!

dijous, 15 de desembre del 2011

Vila universitària:

Cultural Twister de Bulgària
Aquesta setmana la CT s’ha fet amb anglès i espanyol

Ahir, divendres 14 de febrer, es va realitzar la cinquena Cultural Twister vilatana. Va realitzar-se de 19:30 a 20:30 a la sala . Aquest cop, les protagonistes eren Martina, Denitsa y Paula, ja que van parlar sobre la cultura búlgara. 

A l’esdeveniment hi va poder assistir tothom que volgués interessar-se o ampliar els seus coneixements sobre un dels llocs més bonics del mon segons les participants, Bulgària. 

 Martina Petrova: ‘You are welcome to see one of the most beautiful places in the world. Be prepared what to expect tomorrow at Cultural Twister for Bulgaria. Check this video. ‘  


La Cultural Twister (CT) son unes reunions que es realitzen a la vila universitària, a la sala C, on tothom pot compartir la seva cultura i llengua, i conèixer les altres d’arreu del mon. La idea es que ‘un host’ mostri curiositats de la seva cultura i tots els demès puguin aprendre coses de la regió parlada.



Dijous 15 de desembre, de 2011
Ares Amat Torruella




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada