El motiu d'aquest blog es mostrar el rostre ocult de l'estudiant, és a dir, el dia dia d'aquests fora de l'àmbit escolar (partits de futbol, festes universitàries,esdeveniments importants...)

Em centraré en els estudiants de la UAB que resideixen a la vila universitària.
Ja han arribat... les cabres boges vilatanes en acció!

dissabte, 17 de desembre del 2011

 Últim diumenge cinematogràfic de l'any

El club de residents ha preparat una sèrie d’activitats per demà 18 de desembre, com sol fer soviet, per a tots aquells vilatans que es quedin a passar el cap de setmana abans de les vacances de Nadal, a la Vila.

L’activitat destacada per demà, com tots els diumenges, es el visionament d’una pel·lícula. Com sempre, mitjançant el grup format al facebook, els vilatans interessats en assistir un cop més a la trobada cinematogràfica, han votat la pel·lícula que volien veure.


 
Aquest cop oferien dues opcions; Los pingüinos del señor Popper, que ha obtingut tant sols dos vots i Capitan America, que ha guanyat amb 17 vots. L’activitat es durà a terme a la sala C. 


Àngel Weewallace, l’ encargat d’aquest grup d’animació, ha demanat a través de la xarxa, que no votin aquelles persones que no tenen la intenció de venir, ja que això perjudica als assistents. També un cop més, a recordat, que tot aquell vilatà que vulgui fer-se crispetes amb el microones de la Sala, haurà de venir 10 minuts abans. 

.



Dissabte, 17 de decembre de 2011
Ares Amat Torruella

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada