El motiu d'aquest blog es mostrar el rostre ocult de l'estudiant, és a dir, el dia dia d'aquests fora de l'àmbit escolar (partits de futbol, festes universitàries,esdeveniments importants...)

Em centraré en els estudiants de la UAB que resideixen a la vila universitària.
Ja han arribat... les cabres boges vilatanes en acció!

divendres, 30 de desembre del 2011

Vila universitària:
Fi d’any a la vila
 El grup d’animació ha organitzat una activitat  per la nit de Fi d’any

Per tots aquells vilatans que hagin passat les festes de Nadal a la Vila o que hagin decidit passar l’últim dia de l’any per les terres barcelonines, s'ha organitzat una activitat per la nit de Fi d'any. Aquesta activitat està dedicada per aquelles persones que es troben soles a la Vila; per aquest motiu donen l’oportunitat de passar la nit tan esperada per tothom amb companyia.

L’activitat consisteix en fer un sopar vilatà dissabte 31 de desembre de 21 a 00’15, a la Sala C. La idea del sopar es poder reunir-se amics i amigues vilatans i poder celebrar les campanades amb una TV de pantalla gegant i menjant els 12 grams de raïm acompanyats de cava.

SOPAR I BEGUDA

En quant al menjar, han decidit que cada persona o persones (es pot cuinar en grup) han de portar alguna cosa especial i diferent per aquesta nit única. Han donat l’oportunitat, per aquells estudiants que provenen d’un altre país, que portin menjar típic dels seus països. També han recordat que no tant sols li donin importància al sopar sinó també als postres i a la beguda.

De beguda es pot portar el que cadascú vulgui tot i que han recomanat que es porti vi, ja que es la beguda típica dels sopars de Fi d’Any espanyols. S’ha demanat que cada persona o en grup portin una botella de Cava, Champagne català, per celebrar el canvi d’any, i raïm, per continuar amb la tradició.

VESTIMENTA

La vestimenta es opcional, doncs es dona l’oportunitat de que cadascú vagi com vulgui en la seva última nit de l’any, però si que s’ha recomanat, que es vagi arreglat. A més, han recordat la tradició espanyola de portar roba interior roja.

ALTRES COSES A SABER

Per celebrar entre tots l’any nou, es compraran bosses de ‘cotillón’, es a dir, boses que porten articles divertits per celebrar. El preu de la bossa es de 1-1’5 euros. S’ha demanat que la gent confirmi la seva assistència el més aviat possible ja que han de saber el nombre exacte de bosses que han de comprar. La compra de les bosses va a càrrec de la Vila Universitària. 

Han recotat que a la sala hi ha 2 microones per poder calentar el menjar. També hi haurà plats i vasos de plàstic i toballons per a tothom. La coberteria (forquilles, ganibets i culleres) van a càrrec de cadascú.  Al dia següent, a mitja tarde, es llimpiarà la Sala C. Han demanat voluntaris per a fer aquesta tasca.

30 de decembre de 2011
Ares Amat Torruella




 



.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada