El motiu d'aquest blog es mostrar el rostre ocult de l'estudiant, és a dir, el dia dia d'aquests fora de l'àmbit escolar (partits de futbol, festes universitàries,esdeveniments importants...)

Em centraré en els estudiants de la UAB que resideixen a la vila universitària.
Ja han arribat... les cabres boges vilatanes en acció!

dimarts, 3 de gener del 2012

Vila TV:
 JASP
 
L’any passat, uns estudiants de Comunicació Audiovisual, es van embarcar en una aventura que es podria considerar –com a mínim- complicada: gravar una sèrie on-line a  la Vila Universitària, majoritàriament, sobre, precisament, una sèrie de joves que comencen a compartir pis en el seu primer any d’Universitat.

La sèrie es va començar a difondre molt ràpidament pel Campus. Actualment ja s’han penjat els dos primers capítols i algun vídeo extra. Aquesta sèrie es JASP, Jóvenes Aunque Sobradamente Preparados. El seu tercer capítol, segons els creadors serà un dels més emocionants. Els membres han afirmat que actualment està procés de post producció.

Ha estat escrit i dirigir per Àngel Andreu (vilatà i col·laborador de Vila TV), Lluís Muñoz i Mario Guerra (el que s’encarrega d’actualitzar el blog per a que els estudiants puguin trobar informació més detallada). 

CAPÍTOL 1


CAPÍTOL 2 - Part 1



La segona part del capítol 2 i el capítol extra Leo and the Gang (spin off de JASP) es pot consultar al blog de JASP: JASP


Dimarts, 03 de gener de 2012
Ares Amat Torruella

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada