El motiu d'aquest blog es mostrar el rostre ocult de l'estudiant, és a dir, el dia dia d'aquests fora de l'àmbit escolar (partits de futbol, festes universitàries,esdeveniments importants...)

Em centraré en els estudiants de la UAB que resideixen a la vila universitària.
Ja han arribat... les cabres boges vilatanes en acció!

dissabte, 3 de desembre del 2011

Sortides vilatanes

Els vilatans preparen una sortida a Vic

       Les activitats estan totes a càrrec de Àngel González

Per els estudiants que es queden a la vila durant el pont, el club de residents ha preparat una sortida a la Fira Medieval de Vic, el dijous 8 de desembre. Ahir, 2 de desembre a les 16h, va ser l’últim dia per a fer el pagament.

El casc antic de Vic dóna la benvinguda a un gran mercat de l’edat mitjana que fa memòria al passat medieval de la ciutat. Els estudiants podran trobar-hi un gran poblat medieval amb artesans, tavernes i venedors ambulants, a més a més, de sabons, dolços i formatges. En definitiva, els vilatans podran gaudir de productes per a veure i escollir repartits en un gran número de paradetes amb una gran ambientació i amb centenars de personatges caracteritzats de l’època.  

La sortida s’iniciarà a les 10h des de la Vila i finalitzarà, després de passar tot el dia a Vic, a les 22h. El preu ha estat de 18€ per als estudiants que tenen el carnet ISIC i 21€ per a la resta. Per a inscriure’s al viatge, els estudiants han fet el pagament a l’oficina de la Vila o enviant un correu a williamwallace242002@hotmail.com

La particularitat dels viatges que s’organitzen des de la Vila es que els estudiants gaudeixen d’un bus privat, que els porta de la Vila al lloc sol·licitat i desprès els retorna al campus. A més a més, sent membres del club de residents els estudiants obtenen descomptes en moltes activitats que s’organitzen durant l’any.

Per a més informació del mercat, podeu consultar a l’enllaç següent:
Dissabte, 3 de desembre de 2011
 Ares Amat Torruella









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada