El motiu d'aquest blog es mostrar el rostre ocult de l'estudiant, és a dir, el dia dia d'aquests fora de l'àmbit escolar (partits de futbol, festes universitàries,esdeveniments importants...)

Em centraré en els estudiants de la UAB que resideixen a la vila universitària.
Ja han arribat... les cabres boges vilatanes en acció!

dijous, 1 de desembre del 2011

Festes universitàries


Els estudiants seran protagonistes de Up&Down

Aquesta nit els vilatans tenen l’oportunitat d’anar a celebrar el Pas de Filologia juntament amb la residència Sarrià i la residència Ramon Llull a Up&Down.

Es tracta d’un espai polivalent i multifuncional que ofereix una nova experiència d’oci destinada a una selecta clientela. La discoteca consta d’ disseny interior espectacular i d’una programació divertida. Està a la zona alta de Barcelona, a l’Av. Doctor Marañón  nº 17, per tant, es de fàcil accés pels vilatans, gràcies a les xarxes de ferrocarril i de metro.

Preus econòmics

En el cas que els estudiants decideixin entrar per llista ‘Llista Eric Laredo’ l’entrada es gratuïta fins les 02h. Més tard de l’hora indicada, l’entrada costa 10€ amb una consumició o 15€ amb dues consumicions. Els encarregats de l’esdeveniment ho posen a un preu accessible per tal que els estudiants puguin gaudir de la festa sense cap tipus de problema econòmic. 

dijous, 1 de decembre de 2011
Ares Amat Torruella


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada