El motiu d'aquest blog es mostrar el rostre ocult de l'estudiant, és a dir, el dia dia d'aquests fora de l'àmbit escolar (partits de futbol, festes universitàries,esdeveniments importants...)

Em centraré en els estudiants de la UAB que resideixen a la vila universitària.
Ja han arribat... les cabres boges vilatanes en acció!

dilluns, 23 de gener del 2012

 Discoteca Opium Mar, Barcelona
 Diumenge, Festa per als estudiants!


Ahir, diumenge 8 de gener, els vilatans van gaudir d’una nit a Opium Mar, ja que estava obert. L’accés era lliure i es podia entrar per llista de forma gratuïta fins les 2:30am. A més a més, oferien fins la 1:30am, una degustació gratuïta d’una font de xocolata i de fruita. Els estudiants van comptar amb una gran animació i una espectacular representació dels ‘gogos’.

Per ser diumenge hi va haver força estudiants. Molts creuen que això va ser degut a que ara, la majoria estan en època d’ exàmens, i per tal d’alliberar-se dels llibres per una estona, van decidir sortir. També pot ser pel fet que es pogués entrar gratuïtament i per tot el que oferien, doncs molts estudiants consideren, que les discoteques s’omplirien més si els preus fossin més econòmics i accessibles.

Opium Mar Bcn

És en un emplaçament excepcional, pròxim a l’Hotel Arts, just davant de la platja de la Barceloneta. Opium Mar és un espai lúdic i polivalent que combina a la perfecció els avantatges propis d’un restaurant diürn, amb la terrassa més gran de Barcelona amb vistes al mar, amb el concepte d’oci més actual que ofereix el [i]restaurant-bar-discoteca per les nits.
Barcelona

 Les excel·lents prestacions del local brinden la possibilitat de celebrar qualsevol tipus devent, convenció o banquet i altres actuacions complementaries com actuacions musicals, desfiles o presentacions d’un producte. Ofereixen la màxima qualitat en el servei i la restauració, a més a més, de constar d’un disseny innovador, cool i avantguardista, que fan d’Opium Mar un marc inigualable.




[i] Restaurant Beach Club està obert tots els dies de 11:30 am a 7:30 pm. Cuina mediterrània davant el mar a la Terrassa més espectacular.

Dilluns, 23 de gener
Ares Amat Torruella

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada