El motiu d'aquest blog es mostrar el rostre ocult de l'estudiant, és a dir, el dia dia d'aquests fora de l'àmbit escolar (partits de futbol, festes universitàries,esdeveniments importants...)

Em centraré en els estudiants de la UAB que resideixen a la vila universitària.
Ja han arribat... les cabres boges vilatanes en acció!

dimarts, 17 de gener del 2012

Vila universitària:
 Desconnectem dels llibres, vilatans
S'han preparat unes activitats per als estudiants que passaran el cap de setmana a la Vila
Com cada cap de setmana, el club d’animació vilatà prepararà un seguit d’activitats gratuïtes. La finalitat d’aquestes es que tots aquells estudiants que s’hagin de quedar a la Vila amb dies festius, molts d’ells per motius d’exàmens, puguin entretenir-se.  
Per a dissabte 21 es prepararan un seguit d’ activitats esportives de 17h a 20h, en les quals inclouran partits de futbol, vòlei, ping pong i bàsquet. Tots aquells que estiguin interessats hauran d’anar al camp de futbol a partir de les 17h. Per aquest mateix dia, a les 19h, també s’han preparat a la Sala C, com sol ser habitual, classes de Dança Àrab a càrrec de Javiera.
JAVIERA MORALES DAVIU
És una ballarina de Dança Árab que té més d’ 11 anys de trajectòria en el mon de la dança. La seva formació professional en psicologia li ha donat impuls a voler mostrar que ha través d’un treball creatiu, d’aquesta mil·lenària dança, es poden realitzar canvis tan físics com psicològics. Actualment Daviu cursa el màster de psicologia, dança, moviment i teràpia a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).
BENEFICIS DE LA DANÇA ORIENTAL 
Ajuda a desbloquejar emocions reprimides i tensions acumulades, propicia i genera en les persones un procés d’ autoconeixement que condueix a un augment d’autoestima, comprensió, valoració i acceptació del propi cos. A més a més, desarrolla la nostra sensibilitat, el ritme i els reflexos, estimula la memòria, concentració i capacitat de respondre físicament a estímuls i ordres donades pel cervell, permeten un millor control sobre les accions, moviment i coordinació motora i impuls.

Seguint amb un àmbit musical, diumenge 22 a les 18h s’impartiran classes de Salsa impartides per Vladimir. Per aquesta mateixa nit, i com sol ser habitual en un diumenge vilatà, es farà a les 21’45h a la Sala C, una sessió de cinema-manta, a triar entre les pel·lícules, Conan el bárbaro (2011) o Llévame a casa esta noche (2011). Els organitzadors han recordat que a la sala hi ha dos microones on es poden fer crispetes i han aconsellat portar una manta degut als temps climàtic de la sala.

 
 
Dimarts, 17 de gener
Ares Amat Torruella


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada