El motiu d'aquest blog es mostrar el rostre ocult de l'estudiant, és a dir, el dia dia d'aquests fora de l'àmbit escolar (partits de futbol, festes universitàries,esdeveniments importants...)

Em centraré en els estudiants de la UAB que resideixen a la vila universitària.
Ja han arribat... les cabres boges vilatanes en acció!

divendres, 14 d’octubre del 2011

La xinxa, un membre més


Vila universitària:

Sembla ser que una plaga de xinxes s’han instal.lat al Bloc C, al pis 208, de forma inesperada.

La xinxa dels llits, xinxa comuna, xinxa domèstica o simplement xinxa és un insecte del gènere Cimex. Aquesta espècie és la xinxa millor adaptada a ambients domèstics; durant el dia la xinxa s'amaga en racons, esquerdes de la fusta o plecs de roba i surt a la nit a xuclar sang. Tot i que poden córrer a gran velocitat però no salten com les puces. A més a més, aquests quan s'esclafen emeten un líquid pudent. La coïssor de les picades pot causar insomni en els individus no acostumats a dormir en aquestes condicions.

Aquest insecte, s’ha instal·lat al pis de cinc estudiants.La única afectada es que la única afectada a set una d’elles, Ares A.T, tot i que comparteix habitació amb una altra companya.
S’està investigant, mitjançant una instal·lació professional, per tal de poder confirmar que es tracta d’aquest tipus de plaga, i per a posar-li solució.

Els responsables de la vila estan pensant d’atorgar-li, a la víctima i a les seves companyes,  un altre pis, mentre que aquest tema es soluciona.

L’afectada no pot dormir al pis i està residint al pis d’una companya de la Vila, a l’espera d’una solució, el més aviat possible. 

Tot i que la reacció a la pell que li va causar aquest insecte sembla progressar de forma satisfactòria gràcies als medicaments que el metge li va receptar, ha confessat que la picor es el que més l’incomoda. Una de les seves preocupacions es que les picades li deixin marca, ja que hi ha la possibilitat que no es cicatritzin del tot bé. 
 Divendres, 14 de novembre de 2011
Ares Amat Torruella

.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada