El motiu d'aquest blog es mostrar el rostre ocult de l'estudiant, és a dir, el dia dia d'aquests fora de l'àmbit escolar (partits de futbol, festes universitàries,esdeveniments importants...)

Em centraré en els estudiants de la UAB que resideixen a la vila universitària.
Ja han arribat... les cabres boges vilatanes en acció!

dissabte, 15 d’octubre del 2011

La tardor, ja s’apropa
Vila universitària:

La tardor comença a fer-se present a la vila universitària.

Aquesta estació de l’any, tan caracteritzada pels terres plens de fulles seques i pel seu temps tan mutable, es fa present entre els vilatans. Tot i que el calor i la xafogor de l’estiu no ens acaba d’acomiadar, comença a notar-se la frescor i la brisa del vespre. 

Els vilatans no s’acaben de refiar d’aquest temps tan enigmàtic. Sembla ser que el problema del calentament global, que tant han anunciat mitjans de comunicació, comença a ser visible, ja que aquest any l’estiu va començar tard i sembla finalitzar ara, al mes d’octubre. 

S’està investigant cada cop més sobre aquest tema. Segons els científics, és un tema que hauria de ser de més interès per a tothom, ja que ens afecta diàriament, i tot i que el lema que <<el món acaba>> es ficció per a molts, sí que es cert, que esdeveniments rars estan succeint relacionats amb el clima, i que per tant, segons els especialistes no hi ha d’haver ignorància en els ciutadans, doncs la solució és una tasca col·lectiva; la dificultat de l’assumpte no es troba als laboratoris, sinó en la tasca de conscienciar a la població, sobretot al jovent, els protagonistes d’aquest futur tant rar que s’atansa.

Dissabte, 15 de novembre de 2011
Ares Amat Torruella

.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada