El motiu d'aquest blog es mostrar el rostre ocult de l'estudiant, és a dir, el dia dia d'aquests fora de l'àmbit escolar (partits de futbol, festes universitàries,esdeveniments importants...)

Em centraré en els estudiants de la UAB que resideixen a la vila universitària.
Ja han arribat... les cabres boges vilatanes en acció!

dilluns, 17 d’octubre del 2011

Vila universitària UAB:
Sessió vilatana de cinema
Ahir, diumenge 16 d’octubre de 2011, es va realitzar una “sessió de cinema” al camp de futbol de la Vila. Aquest esdeveniment es realitza cada diumenge, i es tòpic cada any. Més de 50 vilatans van assistir-hi. La pel·lícula  es va plasmar mitjançant un canó, en un llençol blanc. Va començar a les 22h i va finalitzar a les 24h.
Ha estat el primer diumenge d’ enguany que s’ha començat a realitzar l’activitat i a pesar de les condicions ambientals que no eren massa favorables, doncs feia fresca,  va tenir èxit. Tot i que els fumadors es van mostrar descontents amb la nova normativa que no es pogués fumar al camp; molts d’ells s’apropaven a les balles o directament sortien del recinte per  poder-se fumar el cigarret.
L’àmbit, dotat d’un silenci espectacular, estava format per una gran quantitat d’estudiants tombats a la gespa, amb mantes i llençols, i molts d’ells amb sopar i beguda alcohòlica.
La pel·lícula que es va visualitzar ahir va ser la Tesi. Tesi és el primer llargmetratge d' Alejandro Amenábar, protagonitzada per Ana Torrent, Fele Martínez i Eduardo Noriega. Amb un notable èxit de crítica i públic, la pel · lícula va marcar l'inici d'un dels més reeixits directors del cinema espanyol. Va obtenir diversos premis, entre ells el Premi Goya a la millor pel · lícula, millor guió original i millor director novell.

La protagonista és l’Àngela; ella prepara una tesi doctoral sobre la violència audiovisual. El seu director de tesi, descobreix accidentalment una pel·lícula i al dia següent apareix mort. Ángela i Chema, un company de facultat, decideixen emportar-se la cinta i descobreixen que es tracta d'una pel·lícula "snuff-movie" en la qual una noia és torturada i assassinada. Un món audiovisual diferent i perillós s'obre davant d'ells; com a conseqüència, ella gairebé acaba sent la protagonista de la següent "snuff-movie".

Dilluns, 17 d'octubre de 2011
Ares Amat Torruella


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada