El motiu d'aquest blog es mostrar el rostre ocult de l'estudiant, és a dir, el dia dia d'aquests fora de l'àmbit escolar (partits de futbol, festes universitàries,esdeveniments importants...)

Em centraré en els estudiants de la UAB que resideixen a la vila universitària.
Ja han arribat... les cabres boges vilatanes en acció!

diumenge, 30 d’octubre del 2011

Vila universitària:

 Arriba el drama a la Vila
Un cop més,els vilatans tenen l’oportunitat de gaudir del rodatge d’una pel·lícula amb companyia d’altres estudiants.  Com cada diumenge, es realitzarà una sessió de cinema,  a les 21:45h. Aquest cop, rarament, no es farà al camp de futbol, degut a les condicions atmosfèriques, sinó que es farà a la sala C, situada a sota del bloc C/D.

Aquest cop, es presenciarà “Frágil”, la película dirigida per Juanma Bajo Ulloa. Venus (Muriel) té 25 anys, és dolça, romàntica i no gaire atractiva. Ella viu amb el seu estoic pare en una aïllada vall del nord, amb qui manté una relació cordial, però mancada de qualsevol tipus d’afecte, fins que aquest mor. Llavors, abandona la seva llar is urt a la recerca d’aquell nen que amb 9 anys li va donar el primer peto i al qui li va jurar amor etern.  No gaire lluny d'allà, David (Juliol Perillán), un jove actor, magnètic i arrogant, espera el començament del rodatge de la superproducció de Hollywood de la que serà protagonista, "Dark tale". Aviat David i Venus es trobaran, i ella sentirà per fi que la cerca ha acabat, encara que el món real no és exactament igual que els contes que ella llegia de nena. 

 

En aquesta sala, sovint s’està realitzant activitats com classes de salsa, de “chachachà” o de “karaoke”, entre d’altres. La preparació d’aquestes únicament tenen una finalitat lúdica, sobretot per aquells estudiants que resideixen tot l’any a la Vila, i que per tant tenen la necessitat i el desig de relacionar-se i de gaudir al màxim de les instal·lacions que aquest nou entorn els ofereix.

 Es preveu que aquesta nit assisteixi força gent, tot i que s’espera una xifra més reduïda d’assistents que normalment, ja que al ser festiu, aquest proper dilluns i dimarts, possiblement hagi molts estudiants que no tornin fins dimecres, dia lectiu i inici de les classes.

Diumenge, 30 d'octubre de 2011
Ares Amat Torruella

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada