El motiu d'aquest blog es mostrar el rostre ocult de l'estudiant, és a dir, el dia dia d'aquests fora de l'àmbit escolar (partits de futbol, festes universitàries,esdeveniments importants...)

Em centraré en els estudiants de la UAB que resideixen a la vila universitària.
Ja han arribat... les cabres boges vilatanes en acció!

dimecres, 26 d’octubre del 2011


Vila universitària:

Tasca felina a la Vila

Cada cop, son més els vilatans que pretenen vetllar per la salut dels gats que resideixen a la vila universitària. Ho fan mitjançant el projecte Gat Moix. Un cop més, han actuat per tal de protegir els moixos vilatans.  

Han penjat una guia de bona conducta amb els gats de la Vila, a la porta de cada bloc, per tal de donar alguns advertiments als estudiants sobre com tractar els felins.

Es demana que no es doni sopa de peix, aliments en escabetx o llet, donat que tenen una baixa durabilitat (es fa malbé de seguida ocasionant males olors i malestar general).
També es recorda que els gats són carnívors i el seu tracte intestinal està adaptat a menjar proteïnes. Per tant, els carbohidrats (com ara pasta, galetes, pa) o lactosa, poden ser causes de malalties diverses. Reclamen que no es fiqui llet en els recipients d’aigua pels gats, ja que després no es poden tornar a utilitzar. A més a més, preguen que no els donin menjar en excés doncs això suposaria l’aparició d’altra fauna, com ara formigues, ocells o rates, i que no els espantin, ja que això els dificulta el seu treball. També imploren que no es facin sorolls excessius mentre els encarregats dels felins estiguin capturant-los, ja que ara estan endinsats en aquesta tasca per tal de castrar aquells que encara no ho estiguin.

Agraeixen la col·laboració de tots els vilatans i vilatanes, ja que amb l’ajuda de tots, creuen poder-ho aconseguir. En cas que algú vulgui informar-se més, han donat la possibilitat de fer-ho mitjançant la xarxa social del facebook, gràcies al grup que han creat “Projecte Gat moix”. 

dimecres, 26 d'octubre de 2011
Ares Amat Torruella






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada