El motiu d'aquest blog es mostrar el rostre ocult de l'estudiant, és a dir, el dia dia d'aquests fora de l'àmbit escolar (partits de futbol, festes universitàries,esdeveniments importants...)

Em centraré en els estudiants de la UAB que resideixen a la vila universitària.
Ja han arribat... les cabres boges vilatanes en acció!

diumenge, 2 d’octubre del 2011

El Real Madrid no defrauda a l’afició

Dimarts 27 de setembre, el Reial Madrid es va veure les cares amb l’Ajaz a l’estadi Santiago Bernabeu.

Cap vilatà es va perdre el partit. Cadascú ho va viure des d’un indret diferent; mentre que uns es van decantar per veure’l a l’apartament amb cerveses i una mica d’ambient, altres van voler seguir la tradició futbolística d’anar al bar.

Tant sols el van transmetre al bar Frankfurt de la Vila anomenat “Punt de Trobada”. Ho van fer a través d’un televisor, dins del “bar”, pels que preferien no passar fred, i a través d’una pantalla exterior, pels múltiples fumadors.

Per ser el Reial Madrid qui jugava es considera que hi van haver pocs espectadors al bar. Es desconeixen les causes; bé podria ser per causes climàtiques o segons la lògica, perquè una gran majoria de vilatans i vilatanes son de sang culé.

Però tot i la minoria, hi va haver més d’un que va celebrar amb eufòria i entusiasme el gol de C.Ronaldo al minut 25, el de Kakà al minut 41 i el de K.Benzema al minut 49.

Va estar un partit molt exitós, segons els vilatans. No tant sols perquè es tractés d’un partit de Champions, sinó també per la bona jugada que van fer.
El resultat ningú s’ho esperava, doncs el partit va estar plens de dubtes; múltiples lesions i targetes apareixen cada cop que aquests dos grans equips s’enfronten.
A més a més, que haguessin de jugar amb una nova alineació per les baixes de Marcelo, podria haver estat motiu d’un mal joc o coordinació entre els jugadors. Però no va ser així.

Els blancs vilatencs, destaquen la jugada de Kakà, “Ja torna a estar en forma” i la jugada de Xabi Alonso.

Dimarts, 27 de setembre de 2011
Ares Amat









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada