El motiu d'aquest blog es mostrar el rostre ocult de l'estudiant, és a dir, el dia dia d'aquests fora de l'àmbit escolar (partits de futbol, festes universitàries,esdeveniments importants...)

Em centraré en els estudiants de la UAB que resideixen a la vila universitària.
Ja han arribat... les cabres boges vilatanes en acció!

dilluns, 3 d’octubre del 2011

Els “culés” vilatans

Vila universitària de la UAB:

Més de cent vilatans ocupaven la terrassa del Frankfurt de la Vila per a viure la victòria del FC Barcelona.
Les expectatives creades el dia anterior amb el partit del Reial Madrid, en quant a la poca afició, es verifiquen. És evident que una gran majoria vilatana és blaugrana. Tant sols va fer faltar contemplar el núvol d’afició que es va crear en poc temps i en un espai tant reduït.

Amb les mateixes condicions que el dia abans, el partit tant sols va ser transmès al Frankfurt. Amb la única diferència que a causa de la gran quantitat d’estudiants, al partit de dimecres 28 de setembre, van haver d’afegir pantalles a l’interior del recinte.

Igual que el dia anterior, hi va haver alguns vilatans que van optar per veure el partit de futbol des de casa, d’un mode més familiar. Tot i que en aquest cas, va ser molt evident la gran majoria que va preferir visualitzar-lo des de la gran pantalla del “bar”, amb la companyia dels vilatans i vilatanes.La imatge que formaven els aficionats impressionava. No tant sols per l’apassionament i animació que es respirava, sinó per la gran quantitat de cerveses que consumien.

Els blaugranes van tenir la possessió de la pilota des del primer minut del partit i amb el seu "tiki-taka" van anar creant les seves jugades. Aquestes van donar fruit al minut 19 quan Volodko va rematar a la seva pròpia porta el 1-0. El partit cada cop avançava amb més intensitat. El partit que va acabar amb un 5-0 gràcies als tres gols de Messi, va alarmar als vilatans.

A més a més, els tres gols del mestre dels <<culés>>, li van permetre arribar als 194 gols marcats per Ladislao Kubala. Tots dos, comparteixen la segona posició darrere de l’històric César Rodríguez amb 235 gols. Aquest resultat de Messi comportarà ampliar la llista de mencions històriques del FC Barcelona.