El motiu d'aquest blog es mostrar el rostre ocult de l'estudiant, és a dir, el dia dia d'aquests fora de l'àmbit escolar (partits de futbol, festes universitàries,esdeveniments importants...)

Em centraré en els estudiants de la UAB que resideixen a la vila universitària.
Ja han arribat... les cabres boges vilatanes en acció!

dimarts, 18 d’octubre del 2011

Vila universitària UAB:

Un nou mode de sobreviure: vilatans sense Internet

Diumenge, 23 d’octubre de 2011, es realitzarà la revisió anual de l’estació transformadora, a l’edifici Vila 2.

Els afectats seran els vilatans que resideixin en aquest espai, ja que com a conseqüència d’aquesta revisió, no podran accedir a Internet, mentre aquesta es realitzi.

El delegat de cada bloc s’ha encarregat de penjar un avís, en tots els ascensors de l’edifici, per a que tots els afectats s’assabentin d’aquesta aturada informàtica.

Es preveu que es realitzarà de 10:30 a 13:00h. Pels estudiants que el cap de setmana no es quedin a la Vila universitària, no suposarà cap inconvenient, però pels que sí, suposarà una molèstia, tot i el curt termini que durarà el problema.  

Tot i així, s’ha informat el més aviat possible, per a que no pugui perjudicar a ningú, i per a que tots puguin conscienciar-se que aquell matí no dotaran de connexió a Internet.

A més a més, els responsables, ja han decidit fer-ho en el dia estipulat perquè creuen que fer-ho durant la setmana, en jornada escolar, seria un greu problema pels vilatans que vagin de torn de tarda, ja que ells aprofiten els matins per a realitzar treballs, consultar informació o per a fer altres activitats relacionades amb l’estudi. Per tant, l’ Internet, els és una eina essencial.

Per a més informació, han deixat un número de telèfon “93 581 21 00” en els cartells d’avís, per a que tot aquell vilatà que tingui qualsevol dubte, pugui contactar amb algú si els fes falta.

També, han exposat la informació en anglès, per tot aquell vilatà que no entengui les dues llengües natals, castellà i català. 

dimarts, 18 d'octubre de 2011
Ares Amat Torruella


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada