El motiu d'aquest blog es mostrar el rostre ocult de l'estudiant, és a dir, el dia dia d'aquests fora de l'àmbit escolar (partits de futbol, festes universitàries,esdeveniments importants...)

Em centraré en els estudiants de la UAB que resideixen a la vila universitària.
Ja han arribat... les cabres boges vilatanes en acció!

dimecres, 19 d’octubre del 2011

 Ja s'atansa la festa dels futurs comunicadors

Facultat de Comunicació UAB:

Demà, dimecres 19 d’octubre de 2011 es celebrarà la festa de la Facultat de Comunicació, que amb tant d’esforç han estat preparant l’òrgan Coordinador dels Estudiants i tots els voluntaris del grau de periodisme.

El servei meteorològic de Catalunya ha anunciat que tot i que hi ha certa probabilitat que hi hagi precipitacions, el temps assolellat els acompanyarà. Aquesta qüestió, a sobtat per a tothom, ja que des de fa 4 anys, el dia de la celebració de la festa, sempre els acompanyava les gotes de pluja. A pesar del que ha anunciat el meteosat específic de Cerdanyola del Vallès, TV3 ha anunciat que, com tradicionalment, la pluja serà un membre més de la festa. Si això succeeix,  el segon escenari es veuria obligat a canviar de lloc; en aquest cas, tenen pensat situar-lo al porxo de la gestió acadèmica de la Facultat. El tema climàtic és un dels factors que més preocupa, per aquest dia tan emblemàtic.

La preparació de la celebració s’iniciarà a les 8:00h, amb la instal·lació de la barra. A les 9:00h es té pensat portar l’escenari, on es duran a terme totes les actuacions musicals. A més a més, els responsables i tres persones més de reforç s’encarregaran d’anar a buscar les taules i carpes a l’ ETC.  Seguidament, a les 11h es té previst la iniciació del programa de ràdio que finalitzarà a les 13h.  Una hora abans que aquest clogui es realitzarà la gimcana pels estudiants de primer any de periodisme i la fira de col·lectius. A les 16h començarà l’actuació dels distints concerts contractats i enllestiran a les 21h, quan l’equip inici la recollida d’escenari. Per tal de completar el dia, tots els que han participat en l’organització de la festa aniran a sopar a Barcelona, com a recompensa de tot l’esforç realitzat durant tots aquests dies.

S’estimula que vingui bastant gent, tant estudians de la UAB com d'altres facultats, ja que enguany la difusió ha estat incrementada. 

dimecres, 19 d'octubre de 2011
Ares Amat Torruella

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada