El motiu d'aquest blog es mostrar el rostre ocult de l'estudiant, és a dir, el dia dia d'aquests fora de l'àmbit escolar (partits de futbol, festes universitàries,esdeveniments importants...)

Em centraré en els estudiants de la UAB que resideixen a la vila universitària.
Ja han arribat... les cabres boges vilatanes en acció!

dissabte, 22 d’octubre del 2011

 Els periodistes, altra cop protagonistes

Dijous, 20 d’octubre de 2011 es va celerar la festa de la facultat de comunicación de la UAB, tant esperada.

L’ambient consistia en una barra, on per 5 euros podies gaudir de 3 consumicions i podies participar a la gimcana, i en una paradeta dels de 3r de publicitat, on venien bikinis, plats de nada, creps, patates fregides, “frankfurt” i gel. Varen fer un munt de publicitat de la instal·lació i va tenir molt èxit.  



 

A la gimcana, els participants van ser els estudiants de la facultat de comunicació de primer any. Es van fer petites proves, entre elles una guerra d’aigua i farina, concursos d’escopir el pinyol més lluny i una prova d’acabar-se amb 10segons una cervesa.

També regalaven profilàctics, ja que volien informar als estudiants sobre el virus de la immunodeficiència humana (VIH).

En quant  l’àmbit musical, cal destacar l’actuació dels ganàpies. Aquests, al finalitzar l’actuació varen fer una rua pels voltants de la Universitat Autònoma. Tot i que tampoc els va faltar públic al segon ambient, on el tipus de música era més “hardcore”. El programa ·Res a dir" va sobtar per les molt bones imitacions dels presentador.  Referent als concerts tots van anar com s’esperava.  

A la nit es va animar molt l’ambient, gràcies a la “happy hou”: totes les begudes estaven a 1 euro.

La celebració va finalitzar a les 8 i mitja, entre d’ altres motius, perquè començava a escassejar la cervesa  i ja no quedava “kalimotxo” i sangria; a les 9 ja estaven recollint les neveres.

I va haver força gent, molts d’ells d’altres facultats. Per tant, es va fer suficient caixa com per pagar les despeses de la festa, que era la finalitat d’aquesta.  

dissabte, 22 d'octubre de 2011
Ares Amat Torruella

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada