El motiu d'aquest blog es mostrar el rostre ocult de l'estudiant, és a dir, el dia dia d'aquests fora de l'àmbit escolar (partits de futbol, festes universitàries,esdeveniments importants...)

Em centraré en els estudiants de la UAB que resideixen a la vila universitària.
Ja han arribat... les cabres boges vilatanes en acció!

dilluns, 24 d’octubre del 2011

 Una nova aventura vilatana a Tarragona

 Tarragona:

Ahir, diumenge dia 23 d'octubre, molts vilatans van aprofitar per anar al parc d’atracció de PortAventura. Entre ells es troba  Joan Renau Valls, del Bloc C.

L’estudiant, va decidir gaudir del Halloween allí, juntament amb cinc amics d’ ell, d’altres facultats i d’altres rodalies de Barcelona, com San Cugat, Rubí o el propi centre de la gran ciutat.

Per anar-hi va haver de sortir de la Vila a les 6 i mitja per a dirigir-se a l’estació de ferrocarrils de Bellaterra. D’allà va anar direcció Barcelona - Plaça Catalunya, i va parar a San Cugat, on es va trobar amb el seu company que es qui portava les entrades, que li havien obsequiat de forma gratuïta. Seguidament, van agafat la línia S1 i van parar a Plaça Catalunya on van agafar el metro fins arribar a l’estació de Sans. Allí van trobar-se amb la resta de la colla i finalment van prendre rumb cap  a PortAventura, que es troba al Tarragonès, entre Salou i Vila-seca. Van arribar sobre les 9:15 del matí.

Rarament, no van trobar massa cua per a validar els vals de les entrades, tot i que més tard, a mig matí, el parc es va anar omplint de turistes, molts d’ells estudiants.

Van poder gaudir de les 12.000 carabasses amb les que es tematitza el complex turístic, dels 8 nous espectacles i de totes les novetats més, tant sols disposades del 24 de setembre al 20 de novembre. A més a més, de les quotidianes 6 grans zones amb les que està distribuït: Mediterrània, Polinèsia, Xina, Mèxic , Llunyà Oest (Far West) i Sésamo Aventura.

L' atracció estrella del parc, a pesar de totes les activitats muntades especialment per la festa emblemàtica de Halloween, segueix sent el Dragon Khan. Es tracta d’una muntanya russa dissenyada per Bolliger & Mabillard, que en el seu moment va batre el rècord del món amb 8 loopings. Fa 1.250 m de llarg i 45 d'alt. 

Va estar inaugurat, pel president de la Generalitat de Catalunya Jordi Pujol, l’1 de maig de 1995. A pesar que hagin passat 16 anys, cada cop té més èxit i amb més freqüència sol ser el destí de moltes famílies, per a gaudir d’un o més dies, de les instal·lacions que aquest ofereix. 

dillums, 24 d'octubre de 2011
Ares Amat Torruella


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada