El motiu d'aquest blog es mostrar el rostre ocult de l'estudiant, és a dir, el dia dia d'aquests fora de l'àmbit escolar (partits de futbol, festes universitàries,esdeveniments importants...)

Em centraré en els estudiants de la UAB que resideixen a la vila universitària.
Ja han arribat... les cabres boges vilatanes en acció!

dijous, 24 de novembre del 2011

Vila Universitària
Els vilatans vetllen pel Medi Ambient
El Programa Mediambiental del club de residents ha programat per aquesta setmana la xerrada: " Avantatges de la recollida de la fracció orgànica de les deixalles i el seu aprofitament com a compost".
L’acte estarà a càrrec de Joan Colon, professor de la UAB i es durà a terme dimecres 30 de novembre, a les 18.45 h a la Sala C del club de residents, on es solen fer totes les activitats.
Es tracta, un cop més, d’una activitat per tal de vetllar pel Medi Ambient. La Vila Universitària està compromesa amb la sostenibilitat del campus, i per extensió, amb la del territori que l’envolta.
Una vegada classificat i mesurat el possible risc ambiental, Vila Universitària es compromet a dur a terme totes aquelles accions que puguin millorar-ne la gestió i, per tant, reduir-ne l’ impacte ambiental.  Amb aquesta finalitat, Vila Universitària estableix objectius anuals reals, assolibles i mesurables, específicament adreçats a la millora de la gestió de residus i a la prevenció de la contaminació ambiental.
 Per a cadascun d’ells s’estableix un termini d’execució i s’obtenen els mitjans necessaris per a la seva consecució. L’establiment d’objectius anirà a càrrec del comitè de qualitat de Vila Universitària, amb una periodicitat anual, arran de l’anàlisi de les dades i registres de l’any anterior.
Dijous, 24 de novembre de 2011
Ares Amat Torruella

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada