El motiu d'aquest blog es mostrar el rostre ocult de l'estudiant, és a dir, el dia dia d'aquests fora de l'àmbit escolar (partits de futbol, festes universitàries,esdeveniments importants...)

Em centraré en els estudiants de la UAB que resideixen a la vila universitària.
Ja han arribat... les cabres boges vilatanes en acció!

dimarts, 22 de novembre del 2011

UAB:

La UAB es manifesta en contra dels residus

Aquesta setmana es celebra la Setmana Europea per la Prevenció de Residus. Per aquest motiu el grup de voluntaris FAS de la UAB que hi ha volgut cooperar, avui 22 de novembre, s’han volgut manifestar han penjat gots de plàstic a l’estructura metàl·lica que hi ha a la Plaça Cívica de la Universitat.

Aquesta setmana és un esdeveniment clau per difondre el concepte de la prevenció de residus i evidenciar el seu impacte en el medi ambient i en la lluita pel canvi climàtic. La Fundació Autònoma Solidària (FAS) té com a missió el contribuir a la construcció d’una universitat més solidària i més compromesa amb la realitat social, mitjançant la promoció de la participació voluntària de la comunitat universitària com a instrument per a la integració de col·lectius en risc d’exclusió.

Les accions que es duen a terme aquesta setmana, s’estructuren al voltant de cinc grans temes: sensibilitzar sobre l’excés de residus, produir millor, consumir millor, allargar la vida dels productes i llençar menys residus.

L’OMA, la Oficina de Medi Ambient, amb qui es fa l’activitat, té la funció d’assessorar, en la presa de decisions als òrgans de govern i a tota la comunitat universitària en matèria de medi ambient i bioseguretat. En l’àmbit ambiental, la OMA gestiona els aspectes relatius al medi ambient del campus de la UAB amb l’objectiu d’integrar la sostenibilitat en totes les accions de la universitat.

Els objectius de l’activitat d’avui era prendre consciència de la quantitat de gots que generem a la UAB en un sol dia, informar de les repercussions que té la cultura d’un sol ús a favor del consum responsable, impulsar accions sostenibles per reduir els residus, ja siguin individuals, com col·lectives, intentar modificar comportaments quotidians portant tases, gots o botelles de casa i explicar la diferència de les 3R (la reducció de residus, la reutilització i el reciclatge).



Ares Amat Torruella
Dimarts, 22 de novembre de 2011

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada