El motiu d'aquest blog es mostrar el rostre ocult de l'estudiant, és a dir, el dia dia d'aquests fora de l'àmbit escolar (partits de futbol, festes universitàries,esdeveniments importants...)

Em centraré en els estudiants de la UAB que resideixen a la vila universitària.
Ja han arribat... les cabres boges vilatanes en acció!

divendres, 25 de novembre del 2011

Les activitats del cap de setmana arriben a la Vila

Totes les activitats es realitzaran a la sala C


Per al dissabte els vilatans tindran l’oportunitat de gaudir de futbol, bàsquet i ping pong. Els estudiants interessats hauran d’anar al camp de futbol de la Vila i allí podran escollir l’esport que més desitgin realitzar. L’hora estipulada per a totes aquestes activitats es de 17h a 19h.

Per a tots aquells que el mon esportiu no els cridi l’atenció, també hi haurà la possibilitat, a les 19:30h de realitzar classes de Cha Cha. L’activitat estarà destinada per a tot aquell vilatà que vulgui gaudir d’una estona didàctica a l’hora de divertida, i estarà dirigida per un professional.


I per a culminar la nit, per a tots aquells aficionats al futbol, s’ha instal·lat una pantalla amb la qual els vilatans podran visionar el partit de futbol Getafe-Barça que es disputarà a les 22h.

Per a diumenge, com es mític a la Vila, la sessió de Cinema s’iniciarà a les 21’45h. Els estudiants encara estan escollint la pel·lícula que voldran veure. Aquest cop s’han ofert ‘Love Actually’, ‘Annie Hall  i ‘El aprendiz de Brujo’.  De moment sembla ser que la primera possibilitat està guanyant per tres vots més. 
 

Divendres, 25 de novembre de 2011
Ares Amat Torruella

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada