El motiu d'aquest blog es mostrar el rostre ocult de l'estudiant, és a dir, el dia dia d'aquests fora de l'àmbit escolar (partits de futbol, festes universitàries,esdeveniments importants...)

Em centraré en els estudiants de la UAB que resideixen a la vila universitària.
Ja han arribat... les cabres boges vilatanes en acció!

dijous, 17 de novembre del 2011

Oci estudiantil

Els dimecres també son VETRO
Ahir Festonoma va muntar una gran festa a la discoteca Vetro de Barcelona

Ahir, gran part de vilatans i vilatanes passaven la nit a Vetro, la discoteca situada a la part alta de la ciutat, a prop d’avinguda Tibidabo, des de la qual es pot observar la extensió de la ciutat de Barcelona. Les seves portes van obrir exclusivament  per a la UAB.

Aquesta primera festa de FESTONOMA va tenir un ambient increïble segons la Comissió Grup Festonoma i va ser una gran nit universitària amb una gran assistència, tot i que al principi va costar que s’ omplís el local.

Molts estudiants van participar en la venta de les entrades; promotors de Vetro  els van contractar com a relacions públics per tal que promocionessin la festa i per a que aconseguissin el major nombre possible d’assistents. Van pensar que al tractar-se d’una festa per a estudiants de la UAB, ningú tindria més contacte amb aquests que els propis alumnes. A canvi de vendre totes les entrades, se’ls pagava l’entrada.  El ‘facebook’ va ajudar a fomentar l’assistència a través del grup obert ‘Festonoma UAB’ el qual informa de tots els esdeveniments i festes universitàries que hi ha.

La majoria dels vilatans  per poder anar-hi van optar pel transport públic: agafaven el ferrocarril a l’estació de Bellaterra, la línia S2 direcció plaça Catalunya i paraven a Gràcia. Després un cop allí, utilitzaven el metro fins anar a l’Avinguda Tibidabo, i d’ allí anaven caminant (estava a uns 10 minuts) fins a la discoteca. Però els horaris del ferrocarril eren molt limitats, ja que l’últim que circulava era a les 11:30 i molts vilatans el van perdre. Per això hi va haver estudiants que van haver de recórrer al cotxe d’ algun conegut, veí, amic o familiar.

Un altre problema amb el que es van trobar relacionat amb el transport, es que molts estudiants desconeixien que el metro començava a circular a les 6 del matí, i una gran quantitat d’estudiants, tots de la UAB,  van sortir de Vetro a les 5 i es van haver d’esperar, asseguts a dins de l’estació, fins l’hora d’iniciació del mitjà de transport urbà.

Tots els vilatans, per suportar el fred, caminaven des de l’estació de ferrocarrils fins als pisos, recordant l’experiència viscuda tant a la festa com posteriorment.

 Dijous, 17 de novembre de 2011
Ares Amat Torruella


Els estudiants poden informar-se, de les festes que es fan per Barcelona, al següent enllaç:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada