El motiu d'aquest blog es mostrar el rostre ocult de l'estudiant, és a dir, el dia dia d'aquests fora de l'àmbit escolar (partits de futbol, festes universitàries,esdeveniments importants...)

Em centraré en els estudiants de la UAB que resideixen a la vila universitària.
Ja han arribat... les cabres boges vilatanes en acció!

dilluns, 21 de novembre del 2011

Activitats lúdiques a la Vila

Els vilatans fan una excursió a Figueres
                               

L’organització de la Vila ha preparat una sortida a la ciutat situada a l'extrem nord-oriental de Catalunya el pròxim diumenge 27 de novembre. L’activitat està dins del programa d’ Acollida als Estudiants Internacionals i està dirigida per Àngel González. Es tracta de visitar i recórrer la ciutat, però sobretot de visitar el Teatre-Museu Dalí. Es tracta d’un museu impresionant, amb obres surrealistes d’aquest gran artista. En cas que el temps els acompanyi es té pensat fer una visita a Empuriabrava, una població amb canals d’aigua a l’estil Venècia.


Els vilatans sortiran sobre les 10 am i s’arribarà a les 20h. Tot i que els organitzadors han avisat que l’horari pot variar, segons les circumstàncies en les que es trobin. El preu de la sortida es de 30 euros per els membres del Club de Residents o els que tinguin la targeta internacional ISIC, i 33 euros per als demés interessats. El preu inclou el viatge d’anada i tornada i l’entrada al museu Dalí i a la Sala de Joies.

Tots aquells vilatans que ja van pagar la sortida a Montserrat que va ser anul·lada per condicions atmosfèriques  i que estan interessats en el viatge, tant sols han de pagar la diferència entre els dos.

Tot vilatà que estigui interessat en fer-se membre del club de residents tant sols ha d’anar a l’oficina de la Vila i fer un pagament de 6 euros. Sent membres del club els estudiants obtenen descomptes en moltes de les activitats que s’organitzen durant l’any. Fen-te soci, també et proporcionen la targeta internacional ISIC, amb la qual tens descomptes en teatres, cinemes, hostals, etc...a tot el món.

 La particularitat dels viatges que s’organitzen des de la Vila es que tenen un bus privat que els  porta des de la Vila al lloc sol·licitat i després els retorna a la Vila. D’aquesta manera, els estudiants no perden temps en anar al centre de Barcelona per a després anar a l’estació de trens i gestionar la sortida. A més a més, en aquestes sortides es destaca l’ambient familiar que es crea amb el grup ja que tots o la majoria son de la Vila.

La inscripció per al viatge s’ha obert avui dilluns 21 de novembre a les 08:00h am i finalitzarà  el divendres 25 de novembre a les 16h. Per a realitzar la inscripció primer els estudiants hauran d’anar a l’oficina de la Vila a fer el pagament i després hauran d’enviar un correu a williamwallace242002@hotmail.com amb el seu nom i cognom, número de pis, el número de telèfon i el país.

Ares Amat Torruella
Dillums, 21 de novembre de 2011

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada