El motiu d'aquest blog es mostrar el rostre ocult de l'estudiant, és a dir, el dia dia d'aquests fora de l'àmbit escolar (partits de futbol, festes universitàries,esdeveniments importants...)

Em centraré en els estudiants de la UAB que resideixen a la vila universitària.
Ja han arribat... les cabres boges vilatanes en acció!

dimarts, 10 de gener del 2012

Vila Universitària:

Sortida Tarragonina vilatana
La inscripció pel viatge s’obre avui dimarts 10 de gener a les 16h
El club d’animació de la Vila ha preparat per aquest diumenge 15 una sortida una sortida a Tarragona per als vilatans. S’ha estipulat que es sortirà a les 9h i s’arribarà a les 20:00 aproximadament. L’Objectiu de la sortida, no tant sols es lúdica, sinó també per ampliar els coneixements culturals dels estudiants. La visita estarà guiada per Juli, el qual els anirà explicant tot allò que visitin.
Gairebé quan estiguin arribant a Tarragona, faran una parada per a observar el pont del Diable i un aqüeducte romà. Un cop hi estiguin ja, visitaran cadascun dels racons del Museu d’Història de Tarragona, entre els que trobaran la casa i el museu Castellarnau, el passeig arqueològic, el pretori i circ romà, l’amfiteatre romà, el fòrum local romà i la Casa Canals. També visitaran el Casc Antic i el balcó del Mediterrani. 
Cir Romà de Tarragona

Amfiteatre de Tarragona
 PREU
El preu de la sortida es de 21€ pels membres del Club de Residents o posseïdors de la targeta internacional ISIC, i 26€ per la resta. El preu inclou el viatge d’anada i tornada (Vila-Tarragona-Vila) i la visita guiada pel conjunt monumental de la història de Tarragona.  La inscripció pel viatge s’inicia avui i finalitzarà divendres 13 de novembre a les 16h.
El pagament del viatge primer es feina mitjançant l’oficina de la Vila, però més tard els organitzadors van creure que fer-ho així era molt enrenou. Els estudiants tant sols hauran d’enviar un correu a Angel Weewallace, el coordinador de totes les activitats, per reservar plaça i facilitant-li les dades de l’estudiant. Posteriorment, aquest, es posarà en contacte amb ells per a realitzar el pagament, i es farà al pis A104 ( el bloc A està situat al costat del campo de futbol de la Vila).
 Dimarts, 10 de gener
Ares Amat Torruella

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada