El motiu d'aquest blog es mostrar el rostre ocult de l'estudiant, és a dir, el dia dia d'aquests fora de l'àmbit escolar (partits de futbol, festes universitàries,esdeveniments importants...)

Em centraré en els estudiants de la UAB que resideixen a la vila universitària.
Ja han arribat... les cabres boges vilatanes en acció!

dilluns, 16 de gener del 2012

 Només hi ha 30 places
Arriba el viatge d’esquí a Andorra
Els vilatans podran gaudir d’un cap de setmana de neu

El club d’animació de la Vila ha preparat pels estudiants vilatans, com ja fa temps van avisar, un viatge d’esquí a Andorra, a l’estació d’esquí Vallnord, de divendres 27 a diumenge 29 de gener. L’hora de sortida serà a les 20:00h i l’hora d’arribada a les 22:00. S’allotjaran en un hotel a peu de pista; l’hotel Marvel  té, entre d’altres coses, piscina interior, sauna i discoteca. Només hi ha 30 places.
  
PREUS
Per a realitzar el pagament, hi hauran dos períodes: Al primer, fins divendres 20, es pagarà el preu base, que serà 147 € amb targeta ISIC i 157€ sense. I al segon, es pagarà la resta, es a dir, 157€ amb targeta ISIC i 167€ sense targeta. El preu incou el viatge amb bus (Bcn-Andorra-Vila), dos nits a l’hotel, esmorzar de dissabte i diumenge i el sopar de dissabte i l’assistència de guia.  

També hi ha complements opcionals, com l’assegurança del viatge (11€), l’ alquiler dels dos dies d’esquís, botes i pals (20€), l’ alquiler dels dos dies de la taula snow i les botes (28€) i dues hores de classes per principiants d’esquí (3€). La inscripció per al viatge es realitzarà a l’oficina de la Vila, i s’obrirà demà a les 16h i es tancarà dimarts 24 a la mateixa hora.

ADVERTÈNCIES
Han recordat als estudiants la importància de portar roba adaptada (pantalons impermeables d’esquí, guants, ulleres de sol d’esquí i una jaqueta impermeable). Per als estudiants que s’ho hagin de comprar han recomanat anar a l’Alcampo o al Decathlon, ja que la roba esportiva està a bon preu. També han recordat als estudiants que hauran de portar el passaport i una fotocopia d’aquest i que hauran de dur cremes hidratants per la cara, les mans i els llavis.


Link de la pàgina web de les pistes de Vallnord:

http://es.vallnord.com/


                                                                                                                                 Dillums, 16 de gener
Ares Amat Torruella

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada